Ukliďme Velkou Bíteš

Uklidme-VBMilé Bítešačky, milí Bítešáci,
ráda bych Vás informovala o akci „Ukliďme Velkou Bíteš 2021". Bohužel z důvodu covidové situace, byl loňský ročník zrušen, a i když letošní ročník je naplánován na sobotu 27. 3. 2021, je již nyní jasné, že se nebude konat v takové podobě jako v roce 2019.


Snažím se najít řešení pro ty, kteří chtějí a mají zájem účastnit se úklidu našeho města a okolí.
Vytvoříme seznam úklidových tras. Zájemci se budou moci přihlásit a napsat, kterou trasu nebo její část a do kdy uklidí. Jde především o to, abychom se neshlukovali, ale zároveň abychom uklidili.
Každý sám popř. s rodinou, dětmi, pejsky může pokaždé, když půjde na procházku (jelikož se stejně nic jiného nedá dělat) vzít rukavice, igelitový pytel a odpadky posbírat.
Případní zájemci o úklid napište mi do emailu jméno a příjmení, telefon a trasu, kterou byste chtěli uklidit a datum, do kdy zvládnete úklid provést: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. . Pokud by si vámi zvolenou trasu už vybral někdo jiný, pošlu vám seznam dalších tras, na které se zatím nikdo nepřihlásil. Až budete mít uklizeno, můžete mi poslat fotografie před a po, nebo nafotit stanoviště pytlů s odpadky. Požádám o odvoz Technické služby.
Jsem schopna Vám poskytnout igelitové pytle, popř. je po dohodě někde zanechat. Bohužel nějaké uvítání, popř. pohoštění či diplom nebo odměnu nebude možné zorganizovat. Největší odměnou pro nás letos bude UKLIZENÁ BÍTEŠ:)

Magda Holíková za akci Ukliďme Velkou Bíteš