ZZS kraje Vysočina

Středisko Zdravotní záchranné služby otevřeno
Pohled na nové středisko ZZS kraje VysočinaSlavnostní přestřižení pásky-hejtman MUDr.Jiří Běhounek, ředitelka ZZS Ing.Vladislava Filová, starosta města Mgr.Miroslav Báňa a náměstek hejtmana Ing.Libor JouklPohled do nové sanitky














---




Středisko Zdravotní záchranné služby kraje Vysočina bylo v dubnu stavebně dokončeno. Zástupce Majetkového odboru Kr.úřadu na konci dubna převzal od dodavatele hotovou stavbu.V pondělí proběhla závěrečná prohlídka stavby, která je součástí kolaudačního řízení. Následně Odbor výstavby a životního prostředí MěÚ Velká Bíteš vydal kolaudační souhlas. Příští týden ve středu proběhne slavnostní otevření středika ZZS za přítomnosti vedení kraje v čele s hejtmanem MUDr. Jiřím Běhounkem a ředitelství ZZS Kraje Vsočina v čele s ředitelkou Ing.Vladislavou Filovou. Poté bude oficiálně spuštěn provoz střediska ZZS Kraje Vysočina ve Velké Bíteši.



---



15.12.2009
V průběhu měsíce listopadu stavební firma Ing. Bronislava Valy dokončila hrubou stavbu výjezdového stanoviště Zdravotní záchranné služby Velká Bíteš, a to včetně jeho zastřešení. Výjezdové středisko se nachází nad dálnicí v průmyslové zóně Velká Bíteš-Košíkov.

zzs_003.jpgzzs_004.jpg













---


26.10.2009
Stavební firma Ing. Bronislava Valy pokračuje ve výstavbě výjezdového stanoviště ZZS Velká Bíteš podle plánu. Během října by měla být dokončena hrubá stavba obvodových zdí. Postupně se ukazuje konečná podoba stavby, která by měla být dokončena v dubnu příštího roku.

zzs_001.jpgzzs_002.jpg














---



Na začátku září byla zahájena výstavba střediska Zdravotní záchranné služby kraje Vysočina. Stavba by měla být dokončena v příštím roce a současně by ve stejném roce měl být spuštěn provoz výjezdového stanoviště ZZS KV Velká Bíteš. Rada kraje rozhodla o zadání veřejné zakázky letos v polovině července. Jako ekonomicky nejvýhodnější byla vyhodnocena nabídka uchazeče Ing. Bronislava Valy z Hrotovic, s nabídkovou cenou 8 338 199 Kč bez DPH. S daní se jedná o investici za téměř 10 miliónů korun. Město se na této investici nebude podílet a rovněž tak ani na následném provozu střediska (náklady provozu jsou odhadovány na 5 miliónů korun ročně). Jak jsme již dříve informovali, Bíteš darovala kraji Vysočina pro předmětnou stavbu pozemek v průmyslové zóně o výměře 1200 m2 a zavázala se uhradit náklady na vypracování projektové dokumentace ve výši necelých 500 tisíc korun.

vszzsvb.jpg